4ήμερο του Κατακλυσμού με εκδρομή στο εστιατόριο Ierambelos για Brunch - Lunch - Dinner

Το εστιατόριο Ierambelos ανοικτό και το 4ήμερο του Κατακλυσμού, από την Παρασκευή μέχρι Δευτέρα, σε ένα υπέροχο πρόγραμμα γαστρονομικής πανδαισίας για όλη την οικογένεια σε συνδυασμό γευσιγνωσίας τοπικών κρασιών.

Πλούσιες Brunch & Breakfast προτάσεις που περιλαμβάνουν τοπικά παραδοσιακά προϊόντα, (χαλούμι, λούντζα, λουκάνικα), καφέδες και χυμούς μέχρι sparkling wine και κρασί από ρόδι, το εστιατόριο Ierambelos μας περιμένει από Παρασκευή μέχρι Κυριακή πρωί σε μία ξεχωριστή νόστιμη εμπειρία.

Από Παρασκευή μέχρι Σάββατο επίσης, σε συνεχόμενο ωράριο Μεσημέρι και Βράδυ, θα απολαύσουμε ζουμερά Steaks, Κρεατικά και Ψαρικά, νόστιμες δροσερές καθώς και παραδοσιακές προτάσεις σε μία καλοφτιαγμένη ατμόσφαιρα.

Κυριακή και Δευτέρα του Κατκλυσμού, ένα πλούσιο Μεσημεριανό Fusion Buffet μας περιμένει σε συνοδεία ξενάγησης στο Οινοποιείο Santa Irene στο υπόγειο του εστιατορίου αλλά και Δωρεάν Γευσιγνωσίας τοπικών Κρασιών. Ο παιχνιδότοπος περιμένει επίσης τους μικρούς επισκέπτες για να χαρίσει στιγμές ανεμελιάς.


Πληροφορίες & Κρατήσεις ☎ 22515515 , 99299990

Περισσότερες Ενημερώσεις×