5νθήμερο Κατακλυσμού για Μπούκκωμα-Μεσημεριανό-Βραδινό σε συνεχόμενο ωράριο στην δροσερή ατμόσφαιρα της ταβέρνας ο Ποταμός της Μηλίτσας

Εκδρομή Κατακλυσμού σε ένα ήρεμο και καταπράσινο σκηνικό στο χωριό Καμπί στην περιοχή του Φαρμακά όπου μέσα από τα στενά δρομάκια του χωριού, θα φτάσεις στην αυλή της ταβέρνας Ο Ποταμός της Μηλίτσας.

Εδώ θα συναντήσεις εγκάρδια φιλοξενία και ζεστή εξυπηρέτηση που θα σε κερδίσει αμέσως. Το μενού αποτελείται αποκλειστικά από παραδοσιακές επιλογές της κυπριακής κουζίνας, από σχάρα, κατσαρόλα και τον παραδοσιακό ξυλόφουρνο. Τα περισσότερα εδώ φτιάχνονται στο χέρι, από τα χέρια της Μηλίτσας, ενώ οι πλείστες των πρώτων υλών είναι παραγωγής του ίδιου του εστιατορίου.

Η ταβέρνα θα σε υποδεχτεί καθημερινά από νωρίς το πρωί για ένα μοναδικό μπούκωμα (brunch) από προϊόντα παραγωγής του εστιατορίου, από τις ντομάτες του χωραφιού, τα φρέσκα αυγά από τις κοτούλες, λούντζα,  χωριάτικα λουκάνικα και μαρμελάδες παραγωγής του εστιατορίου, αναρή, φρέσκο χυμό και άλλα πολλά για το οποία θα σου τρέχουν τα σάλια.

Οι νοικοκυρεμένες της νοστιμιές της κυπριακής κουζίνας, έχουν αποκτήσει μια δική τους φήμη προσελκύοντας λάτρεις του φαγητού από ολόκληρη την Κύπρο, Μεσημέρι και Βράδυ, όπου και απολαμβάνουν στην ήρεμη ατμόσφαιρα του εστιατορίου Ο Ποταμός της Μηλίτσας.

Ο πληθωρικός μεζές της ταβέρνας, με επιλογή και χορτοφαγικών προτάσεων, αποτελεί επίσης ένα ατού για αυτούς που επιθυμούν μία έξοδο σε ένα πανέμορφο προορισμό, με μερακλίδικα μεζεδάκια, τον οποίο και μπορείς να συνοδεύσεις από χωριάτικο κρασί ή ζιβανία, μέχρι επιλεγμένα τοπικά κρασιά και μπύρες.

Κυριακή και ανήμερα Δευτέρας του Κατακλυσμού η ταβέρνα Ο Ποταμός της Μηλίτσας θα προσφέρει ένα πλούσιο Buffet παραδοσιακών!

Και για το τέλος γλυκό… σπιτικές ζεστές πίτες με το μέλι (πισσίες) και γλυκό του κουταλιού, από τα χέρια της Μηλίτσας! Το οποίο επίσης συσκευάζεται και μπορείς να το πάρει στο σπίτι, καθώς επίσης μαρμελάδες, χωριάτικα κρασιά και ζιβανία, κάππαρι, ελιές, μέλι, φρούτα, όπου όλα αποτελούν παραγωγής της ταβέρνας.


Απαραίτητη η Κράτηση
Πληροφορίες και Κρατήσεις ☎ 22643315 , 99541498

Περισσότερες Ενημερώσεις×