Αναβίωση Παραδοσιακών Κυπριακών Γεύσεων και όχι μόνο, από την ταβέρνα Οι Μαγείρισσες

Οι Μαγείρισσες στην Λακατάμια με περισσό μεράκι και γούστο, δημιουργούν καλοφτιαγμένες σπιτικές γεύσεις τα τελευταία 8 χρόνια. Ο λευκός καθαρός και με θετική αύρα χώρος, μαρτυρά αμέσως το ταλέντο και την δημιουργικότητα των Μαγειρισσών, δημιουργικότητα που ξεχειλίζει και από τις κατσαρόλες τους.

Η γευστική αναβίωση κλασσικών συνταγών, όπως το πομπάρι και ο τταβάς, καθώς επίσης και πιάτα ημέρας όπως βοδινή ουρά και αρνίσιο κότσι εδώ βρήκαν το σπίτι τους. Οι πατάτες Μαγειρισσών, οι πούλλες, οι μυρωδάτοι κολοκυθοκεφτέδες, οι ομελέτες έκπληξη, είναι μερικές νόστιμες πινελιές που προσθέτουν ευχάριστα και μοναδικά, στην ήδη δυνατή σχάρα, με τα κρασάτα λουκάνικα, το χωριάτικο χαλούμι, τα αρνίσια παϊδάκια, τα σουβλάκια, τις σιεφταλιές, το κοτόπουλο σχάρας που συνεπαίρνουν γευστικά. Μια ακόμα εκπληκτική επιλογή είναι η περιποιημένη χορτοφαγική πιατέλλα με λογής νοστιμιές.

Η ταβέρνα σερβίρει κάθε Μεσημέρι Κυριακής, αλλά και κάθε βράδυ από Τρίτη - Σάββατο, a la carte επιλογές αλλά και ένα πληθωρικό μεζέ ενώ όλος ο κατάλογος είναι διαθέσιμος και σε Take Away και Delivery φιλοσοφία.


Πληροφορίες και Κραατήσεις ☎ 22381822 , 99433556

Πομπάρι


Τταβάς


Βοδινή Ουρά


Αρνίσιο Κότσι


Διάφορα Σχάρας


Χορτοφαγικό Πιάτο


Ανθοί Γεμιστοί

Λαχανοντολμάδες

Μελιτζάνες

Κουπέπια

Περισσότερες Ενημερώσεις×