Απολαυστικό 5νθήμερο Καθαράς Δευτέρας στην ταβέρνα Ο Ποταμός της Μηλίτσας από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ

Μια εκδρομή που οδηγεί μέσα από τις καταπράσινες ομορφιές του χωριού Καμπί στον Φαρμακά και τα στενά του δρομάκια, καταλήγει στην ταβέρνα Ο Ποταμός της Μηλίτσας, που περιβάλει ένα ειδυλλιακό σκηνικό!

Εδώ θα γνωρίσεις την εγκάρδια φιλοξενία και μία ζεστή εξυπηρέτηση που θα σε κερδίσει αμέσως.  Στο μενού θα συναντήσεις αποκλειστικά παραδοσιακές επιλογές της κυπριακής κουζίνας, από σχάρα, κατσαρόλα και τον παραδοσιακό ξυλόφουρνο. Τα περισσότερα εδώ φτιάχνονται στο χέρι, από τα χέρια της Μηλίτσας, ενώ οι πλείστες των πρώτων υλών είναι παραγωγής του ίδιου του εστιατορίου.

Από νωρίς το πρωί θα συναντήσεις ένα μοναδικό μπούκωμα (brunch) από προϊόντα παραγωγής του εστιατορίου, από τις ντομάτες του χωραφιού, τα φρέσκα αυγά από τις κοτούλες, λούντζα,  χωριάτικα λουκάνικα και μαρμελάδες παραγωγής του εστιατορίου, αναρή, φρέσκο χυμό και άλλα πολλά για το οποία θα σου τρέχουν τα σάλια.

Οι νοικοκυρεμένες νοστιμιές της κυπριακής κουζίνας, έχουν αποκτήσει μια δική τους φήμη προσελκύοντας λάτρεις του φαγητού από ολόκληρη την Κύπρο, Μεσημέρι και Βράδυ, όπου και απολαμβάνουν στην ήρεμη ατμόσφαιρα του εστιατορίου Ο Ποταμός της Μηλίτσας.

Ο πληθωρικός μεζές της ταβέρνας αποτελεί επίσης ένα ατού για αυτούς που επιθυμούν μία έξοδο σε ένα πανέμορφο προορισμό, με μερακλίδικα μεζεδάκια, τον οποίο και μπορείς να συνοδεύσεις από χωριάτικο κρασί ή ζιβανία, μέχρι επιλεγμένα τοπικά κρασιά και μπύρες.

Και για το τέλος γλυκό… σπιτικές ζεστές πίτες με το μέλι (πισσίες) και γλυκό του κουταλιού, από τα χέρια της Μηλίτσας! Το οποίο επίσης συσκευάζεται και μπορείς να το πάρει στο σπίτι, καθώς επίσης μαρμελάδες, χωριάτικα κρασί και ζιβανία, κάππαρι, ελιές, μέλι, φρούτα, όπου όλα αποτελούν παραγωγής της ταβέρνας.


Πρόγραμμα 23 Φεβρουαρίου – 27 Φεβρουαρίου
Πέμπτη - Δευτέρα Μπούκκωμα (Brunch) (Πέμ - Σάββ 08:30 - 11:30) (Κυρ - Δευ 08:30 - 10:30)
Κυριακή 26 Φεβρουαρίου Πλούσιο Buffet Παραδοσιακών 12:30 - 15:30
Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου Πλούσιο Buffet Σαρακοστιανών 12:30 - 15:30
Πέμπτη - Σάββατο Ποικιλία από Μεζεδάκια 12:00 - 23:00 & Κυριακή βράδυ

Απαραίτητη η Κράτηση
Πληροφορίες και Κρατήσεις ☎ 22643315 , 99541498

Περισσότερες Ενημερώσεις×