Βραδινή έξοδος στο Barrique Wine & Deli με την υπογραφή του νεαρού σεφ Χρίστου Μακρή

Το Barrique Wine & Deli αποτελεί ένα από τα γνωστότερα και δημοφιλέστερα Wine Bar Restaurant της πρωτεύουσας, όπου σε ένα cozy χώρο που περιτριγυρίζεται από πληθώρα κρασιών με προέλευση από όλο τον κόσμο, δημιουργεί ένα σικάτο σκηνικό που μπορείτε να επισκεφτείτε με συνεργάτες ή φίλους και που ταιριάζει σε όποια σας διάθεση, επίσημη ή πιο χαλαρή.

Στα καθίσματά του θα συναντήσετέ νεαρούς αλλά και πιο ώριμους, καταφέρνοντας έτσι την συνύπαρξη πληθώρας ηλικιών, μα που έχουν κοινό γνώρισμα την αγάπη τους για το κρασί, το καλό φαγητό και τα υπέροχα του cocktails!

Το Barrique Wine & Deli προσφέρει μια φρέσκια εμπειρία με ένα ολοκαίνουργιο μενού δια χειρός του νεαρού σεφ Χρίστου Μακρή που ανάλαβε πρόσφατα την κουζίνα του εστιατορίου!

Ο σεφ Χρίστος Μακρής με εμπειρία σε εστιατόρια του εξωτερικού και δίπλα από τον executive chef Ασημάκη Χανιώτη του Pied a Terre του Λονδίνου,  ο οποίος έλαβε στα 28 του χρόνια το 1ο του αστέρι Michelin, δίνει μια νέα γευστική πνοή στην εμπειρία του Barrique Wine & Deli, ενσωματώνοντας σε ένα ολοκαίνουργιο μενού φρέσκιες ιδέες και γεύσεις, σε μια νέα πρόταση εξόδου που αξίζει να βάλετε στο ημερολόγιο σας!

Οι επιλογές του περιλαμβάνουν δημιουργικά πιάτα με ευφάνταστους συνδυασμούς υλικών που έρχονται σε ισορροπία, προσφέροντας υπέροχες ιδέες ορεκτικών, χορτοφαγικά πιάτα, ζυμαρικά,  θαλασσινά και υπέροχα πιάτα κρεατικών.


Πληροφορίες και Κρατήσεις ☎ 70087080

     
  DINE IN MENU
 
     

Περισσότερες Ενημερώσεις×