Εποχικά εδέσματα και μεζεδάκια δίπλα από το τζάκι στην ταβέρνα Ο Ποταμός της Μηλίτσας

Μέσα από τα στενά δρομάκια του χωριού Καμπί στην περιοχή Φαρμακά φτάνουμε στην ανθισμένη αυλή της ταβέρνας Ο Ποταμός της Μηλίτσας, την οποία αγκαλιάζει το πράσινο της φύσης αλλά και ο ποταμός που περνά δίπλα από το εστιατόριο και που δημιουργεί με τα κρύα νερά και τους παφλασμούς του ένα μοναδικό σκηνικό.

Εδώ θα συναντήσεις εγκάρδια φιλοξενία και μία ζεστή εξυπηρέτηση που θα σε κερδίσει αμέσως.  Το μενού αποτελείται αποκλειστικά από παραδοσιακές επιλογές της κυπριακής κουζίνας, από σχάρα, κατσαρόλα και τον παραδοσιακό ξυλόφουρνο. Τα περισσότερα εδώ φτιάχνονται στο χέρι, από τα χέρια της Μηλίτσας, ενώ οι πλείστες των πρώτων υλών είναι παραγωγής του ίδιου του εστιατορίου.

Στην ταβέρνα Ο Ποταμός της Μηλίτσας, έχεις να επιλέξεις από το μενού κυρίως πιάτα και ορεκτικά, καθώς και τον πληθωρικό μεζέ με μερακλίδικα μεζεδάκια, αλλά και εποχικά εδέσματα, όπως σαλιγκάρια, κόκκινα μανιτάρια, αγρέλια, χωριάτικα λουκάνικα και πολλά ακόμα, που μπορείς να συνοδεύσεις με χωριάτικο κρασί ή ζιβανία, μέχρι επιλεγμένα τοπικά κρασιά και μπύρες.

Η ταβέρνα Ο Ποταμός της Μηλίτσας είναι ανοικτή κατόπιν κράτησης από Πέμπτη – Κυριακή, Μεσημέρι και Βράδυ, (Κυριακή Μεσημέρι Buffet), καθώς επίσης και οποιοδήποτε Μεσημέρι και Βράδυ κατόπιν συνεννόησης.


Απαραίτητη η Κράτηση
Πληροφορίες και Κρατήσεις ☎ 22643315 , 99541498

 

Περισσότερες Ενημερώσεις×