Φιλοξενία Εταιρικών και Προσωπικών Πάρτι και Εκδηλώσεων στους πολυμορφικούς χώρους της Μεζεδοεστίας

Η όποια προσωπική ή επαγγελματική εκδήλωση σας, βρίσκει στην Μεζεδοεστία τον ιδανικό χώρο για να την στεγάσει, αφού οι μεγάλοι εσωτερικοί και εξωτερικοί της χώροι, το νόστιμο φαγητό, η ευελιξία στην δημιουργία ενός μενού στα δικά σας μέτρα, ο μεγάλος χώρος στάθμευσης, η ζεστή φιλοξενία καθώς και το εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης που βρίσκεται στο προαύλιο του εστιατορίου Μεζεδοεστία, θα δώσουν λύσεις στην εκδήλωσή σας, όποια και αν είναι αυτή!

Ένας πολυχώρος με κυπριακή ταυτότητα και κουζίνα, και την ζεστή φιλοξενία του Χάρη και της ομάδας του, η Μεζεδοεστία, περιμένει να κερδίσει εσάς και τους καλεσμένους σας. Δυνατή σχάρα και κατσαρόλα, αγνή πρώτη ύλη, χειροποίητα ορεκτικά, κυπριακές πατάτες κομμένες στο χέρι, ολόφρεσκα κρέατα και λαχανικά, νόστιμη κατσαρόλα, συνθέτουν ένα συνδυασμό που θα ικανοποιήσει τους λάτρεις της κυπριακής κουζίνας και θα βρουν εδώ το νέο τους στέκι.

Ο εσωτερικός χώρος μπορεί να φιλοξενήσει έως και 250 άτομα, ο μεγάλος εξωτερικός χώρος προσφέρεται για cocktail πάρτυ, στο εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο θα μπορούσε να τελεστή κάθε είδους τελετή, το Μεζεδοεστία υπόσχεται εκδηλώσεις αλησμόνητες!


Πληροφορίες και Κρατήσεις ☎ 22101020

 

Περισσότερες Ενημερώσεις×