Γεύσεις, cocktails και ατμόσφαιρα σε τέλεια αρμονία κάθε βράδυ Τρίτης μέχρι Κυριακή στην χαρούμενη και στιλάτη ατμόσφαιρα του Sonhe All Day

Γεύσεις, cocktails και ατμόσφαιρα σε τέλεια αρμονία! Σε μια χαρούμενη και στιλάτη ατμόσφαιρα βγαλμένη από τα 60s και 70s, με σύγχρονες και μοντέρνες δημιουργικές γεύσεις, το Sonhe All Day λειτουργεί από το πρωί στην υπέροχη σάλα του που λούζει το φως μέχρι αργά το βράδυ με τον χαμηλό φωτισμό που δημιουργεί ένα σαγηνευτικό περιβάλλον, στους άνετους καναπέδες ή τα υπέροχα χαμηλά και ψηλά του τραπέζια.

Το μενού βασίζεται στην διεθνή γευστική σκηνή με tapas επιλογές σε μια to share φιλοσοφία για δείπνο και cocktails, καθώς snacks και brunch and breakfast επιλογές σε συνδυασμό με αρωματικούς καφέδες, φρέσκους χυμούς και smoothies καθημερινά από νωρίς το πρωί μέχρι το απόγευμα.

Το Sonhe All Day είναι επίσης ιδανικό για ένα απλό καφέ ή γλυκό με φίλους ή ένα αναζωογονητικό after work με συνεργάτες μετά την δουλειά ή ακόμα και για μια έξοδο για cocktails υπό τους ρυθμούς των εκάστοτε καλεσμένων DJs.

Επίσης ο πανέμορφος του χώρος δύναται να φιλοξενήσει την όποια ιδιωτική εκδήλωσή σας, προσωπικού ή εταιρικού χαρακτήρα, με το μενού να προσαρμόζεται στα δικά σας μέτρα, πάντα κατόπιν συνεννόησης.


Πληροφορίες και Κρατήσεις 94041351

 

Περισσότερες Ενημερώσεις×