Η Fine Dining εμπειρία του Golden Monkey ανανεώνεται σε μία άκρως απολαυστική πρόταση εξόδου

Φινετσάτες Ταϊλανδέζικες γεύσεις, δροσιστικά signature cocktails, δημιουργούν ένα νοητό ταξίδι, με αφετηρία την υπέροχη βεράντα του Golden Monkey, που αγκαλιάζει η αύρα της Μεσογείου.

Το νέο αυθεντικό Ταϊλανδέζικο Fine Dining εστιατόριο, Golden Monkey, στεγάζεται στον ολοκαίνουργιο πύργο του ξενοδοχείου St Raphael Resort & Marina και μας ταξιδεύει μέσω των signature πιάτων του μέχρι και την εξωτική Ταϊλάνδη.
Στον καλόγουστο χώρο που διακρίνεται από πολυτέλεια, διακοσμείται στην μέση του εστιατορίου ένας χρυσός Βούδας πάνω ακριβώς από μία τεχνητή πισίνα νερού με συνεχή ροή, προφέροντας ηρεμία και αναζωογόνηση στην θέα της, δημιουργώντας μία αίσθηση ηρεμίας, ώστε να απολαύσετε αμέριμνα και ξεκούραστα, τις υψηλές γαστρονομικού επιπέδου προτάσεις του σεφ.

Όλες οι συνταγές εκτελούνται a la minute προσφέροντας μία εύγευστη φρεσκάδα, με γεύσεις μεστές χωρίς περιττές φλυαρίες, και φινετσάτη παρουσίαση.

Η εύγευστη εμπειρία του ανανεώνεται με πιάτα και προτάσεις ικανές να ιντρικάρουν τις αισθήσεις, όραση, όσφρηση, γεύση, υφή, σε μία ξεχωριστή επιλογή εξόδου σε μία άκρως απολαυστική επιλογή εξόδου.

Το μενού και την εμπειρία συμπληρώνουν τα ευφάνταστα cocktails, κλασσικά και signature, όπου δένουν ιδανικά με το υπόλοιπο μενού.

Η ατμοσφαιρική βεράντα του εστιατορίου, χωρητικότητας 60 ατόμων, με θέα στη θάλασσα, θα αποτελέσει το νέο σας εύγευστο λιμάνι.


Βρείτε εδώ το Μενού
Πληροφορίες & Κρατήσεις ☎ 25834343


Online Κρατήσεις εδώ

Περισσότερες Ενημερώσεις×