Ιταλικά Κεραμικά Δαπέδου από Πορσελάνη του εργοστασίου Refin χαρίζουν στο χώρο σας πολυτέλεια και στυλ, από τους εκθεσιακούς χώρους της iL Bagno

Τα κεραμικά δαπέδου από πορσελάνη της συλλογής Refin έχουν καταγωγή την Ιταλία και εκφράζουν τις σύγχρονες κομψές σχεδιαστικές γραμμές με πρωτότυπες συλλογές, χρώματα και συνδυασμούς από πορσελάνη, όπου επινοήθηκαν για να καταπλήξουν και να καλύψουν πλήρως τις σημερινές σχεδιαστικές ρυθμίσεις.

Τα κεραμικά της Ceramiche Refin είναι μια σύγχρονη και εξαιρετικά επίκαιρη έκφραση της ζωτικότητας και της δημιουργικότητας της αριστείας «Made in Italy». Τα κεραμικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και είναι ο συνδετικός ιστός με όλα τα υπόλοιπα στον χώρο, για αυτό και χρειάζεται να επιλέγονται με απόλυτη γνώση του χώρου.

Από την εποχή της αρχαιότητας, τα δάπεδα στα ιταλικά σπίτια καλούνταν να αντιπροσωπεύσουν την κομψότητα του ιδιοκτήτη του σπιτιού. Καθώς περνούσαν οι αιώνες, τα τυπικά μωσαϊκά δάπεδα της αρχαίας Ρώμης αντικαταστάθηκαν από διάφορους τύπους κεραμικών δαπέδου, μέχρι και πορσελάνινα κεραμικά. Κεραμικά με στιλ κατασκευασμένο στην Ιταλία όπου χρησιμοποιούνται σήμερα σε όλο τον κόσμο στα δάπεδα των πιο αριστοκρατικών ξενοδοχείων, καταστημάτων και γραφείων.

Ωστόσο, η χρήση σε εξωτερικούς χώρους απαιτεί ορισμένες συγκεκριμένες ιδιότητες: αντοχή στις καιρικές συνθήκες, στη ζέστη και στο κρύο. Τα κεραμικά δαπέδου εσωτερικού χώρου χρειάζονται λιγότερο αυτές τις τεχνικές πτυχές. Ανάλογα με το αν χρησιμοποιούνται σε οικιακό ή εμπορικό περιβάλλον, τα κεραμικά πρέπει να πληρούν διάφορες απαιτήσεις. Για επαγγελματικούς χώρους, απαιτείται αντοχή στην ολίσθηση και αντοχή σε συνθήκες μεγάλης κυκλοφορίας. Στην περίπτωση προϊόντων σχεδιασμένων για οικιακούς χώρους, όπως τα κεραμικά μπάνιου, κεραμικά κουζίνας και κεραμικά δαπέδου σαλονιού, οι αξιολογήσεις είναι επίσης αισθητικής φύσεως.


Ανακαλύψτε ολόκληρη την συλλογή της Refin στον εκθεσιακό χώρο της
iL Bagno
Ανδρέα Αβρααμίδη 45, κατ. 5, Στρόβολος
77776977, 22029888

Περισσότερες Ενημερώσεις×