Με Χριστουγεννιάτικη διάθεση δίπλα από το τζάκι καθημερινά από 15 Δεκεμβρίου μέχρι 08 Ιανουαρίου θα μας βρει στην ταβέρνα ο Ποταμός της Μηλίτσας με κυπριακές νοστιμιές

Μία ήρεμη και καταπράσινη διαδρομή, που φτάνει στο χωριό Καμπί στην περιοχή Φαρμακά και στην συνέχεια μέσα από τα στενά δρομάκια του χωριού, σε οδηγεί στην αυλή της ταβέρνας Ο Ποταμός της Μηλίτσας.

Εδώ θα συναντήσεις εγκάρδια φιλοξενία και ζεστή εξυπηρέτηση που θα σε κερδίσει αμέσως. Το μενού αποτελείται αποκλειστικά από παραδοσιακές επιλογές της κυπριακής κουζίνας, από σχάρα, κατσαρόλα και τον παραδοσιακό ξυλόφουρνο. Τα περισσότερα εδώ φτιάχνονται στο χέρι, από τα χέρια της Μηλίτσας, ενώ οι πλείστες των πρώτων υλών είναι παραγωγής του ίδιου του εστιατορίου.

Από νωρίς το πρωί θα συναντήσεις ένα μοναδικό μπούκωμα (brunch) από προϊόντα παραγωγής του εστιατορίου, από τις ντομάτες του χωραφιού, τα φρέσκα αυγά από τις κοτούλες, λούντζα,  χωριάτικα λουκάνικα και μαρμελάδες παραγωγής του εστιατορίου, αναρή, φρέσκο χυμό και άλλα πολλά για το οποία θα σου τρέχουν τα σάλια.

Οι νοικοκυρεμένες νοστιμιές της κυπριακής κουζίνας, έχουν αποκτήσει μια δική τους φήμη προσελκύοντας λάτρεις του φαγητού από ολόκληρη την Κύπρο, Μεσημέρι και Βράδυ, όπου και απολαμβάνουν στην ήρεμη ατμόσφαιρα του εστιατορίου Ο Ποταμός της Μηλίτσας.

Ο πληθωρικός μεζές της ταβέρνας αποτελεί επίσης ένα ατού για αυτούς που επιθυμούν μία έξοδο σε ένα πανέμορφο προορισμό, με μερακλίδικα μεζεδάκια, τον οποίο και μπορείς να συνοδεύσεις από χωριάτικο κρασί ή ζιβανία, μέχρι επιλεγμένα τοπικά κρασιά και μπύρες.

Και για το τέλος γλυκό… σπιτικές ζεστές πίτες με το μέλι (πισσίες) και γλυκό του κουταλιού, από τα χέρια της Μηλίτσας! Το οποίο επίσης συσκευάζεται και μπορείς να το πάρει στο σπίτι, καθώς επίσης μαρμελάδες, χωριάτικα κρασί και ζιβανία, κάππαρι, ελιές, μέλι, φρούτα, όπου όλα αποτελούν παραγωγής της ταβέρνας.


Πρόγραμμα 15 Δεκεμβρίου – 08 Ιανουαρίου

Δευτέρα - Κυριακή Μπούκκωμα (Brunch) (Δευ - Παρ, 08:30 - 11:30) (Σαβ, Κυρ 08:30 - 10:30)
25 Δεκεμβρίου & 01, 06 Ιανουαρίου Πλούσιο Εορταστικό Buffet Παραδοσιακών 12:30 - 15:30
Δευτέρα - Σάββατο Ποικιλία από Μεζεδάκια 12:00 - 23:00 & Κυριακή βράδυ

Απαραίτητη η Κράτηση
Πληροφορίες και Κρατήσεις ☎ 22643315 , 99541498

Περισσότερες Ενημερώσεις×