Το Madama Residence βγαλμένο από παραμύθι στο κέντρο της παλιάς πρωτεύουσας για να φιλοξενήσει εσάς και τους φιλοξενούμενούς σας

Το Madama Residence είναι το νέο Boutique Hotel της πρωτεύουσας, που βρίσκεται στην παλιά πόλη, σε ένα αναπαλαιωμένο κτήριο με πλούσια κληρονομιά και ιστορία, και συνδυάζει κομψό στυλ και πολυτέλεια υψηλών προδιαγραφών. Το κτήριο που βρίσκεται το Madama Residence ήταν κάποτε ο πρώτος μύλος και φούρνος της Κύπρου, που αναπαλαιώθηκε με σεβασμό στην ιστορία του, ενώ η κεντρική πανέμορφή του σκάλα δεν έχει αλλοιωθεί καθόλου από το χρόνο και αποτελεί το σύμβολο του ξενοδοχείου.

Αποτελείται από 6 σουίτες, διαφορετικές η κάθε μία, όπου η διακόσμηση και το στυλ τους βασίζεται σε βυζαντινές και οθωμανικές επιρροές, με περισσή άνεση και κομψότητα με εκλεπτυσμένες πινελιές. Απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες και είναι ιδανική επιλογή για φιλοξενούμενους από το εξωτερικό ή άλλες πόλεις, αφού στο περιβάλλον αυτό θα τους επιτρέψει να αντιληφθούν και να εκτιμήσουν την ιστορία της Κύπρου και της πόλης ειδικότερα. Η τοποθεσία του το κάνει εύκολα προσβάσιμο προς και από όλα τα κεντρικά σημεία της Λευκωσίας, ενώ το εστιατόριο που βρίσκεται στο ισόγειό του, το οποίο προσφέρει μενού με ιταλικές  - μεσογειακές επιρροές με to-share προσέγγιση, προσφέρει άλλο ένα λόγο να το επισκεφτείς.

Μέσα στα θετικά και τις διάφορες του υπηρεσίες το ξενοδοχείο προφέρει ακόμα
- υπηρεσία ιδιωτικής μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο
- δωρεάν ποτά από το mini bar κάθε σουίτας
- υπηρεσία δωματίου μέχρι τις 10 το βράδυ για α la carte παραγγελίες φαγητού ή ποτού από την κάβα, την οποία έχουν επιμεληθεί καταξιωμένοι σομελιέ.

Επίσης σε συνεννόηση με κάθε εταιρεία ξεχωριστά το ξενοδοχείο δύναται να παρέχει υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες του κάθε φιλοξενούμενου ξεχωριστά.


Κρατήσεις και Πληροφορίες 22445551
Website
Facebook | Instagram

Περισσότερες Ενημερώσεις×