Μια συναρπαστική πρόταση για εταιρικές εκδρομές με γευσιγνωσία κρασιών και ξενάγηση στο οινοποιείο του Santa Irene για ενδυνάμωση των σχέσεων του προσωπικού

Το Οινοποιείο του Santa Irene στο χωριό Φαρμακάς, με μόλις 40’ απόσταση από την Λευκωσία και 30’ απόσταση από την Λεμεσό, σε μια καταπράσινη και πανέμορφη διαδρομή, αποτελεί μια εξαίρετη πρόταση για εταιρικές εκδρομές και την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ του προσωπικού!

Στο Οινοποιείο του Santa Irene θα γευτείτε σε μια ολιγόωρη ή και ολοήμερη εκδρομή, ποιοτικά γηγενή  κρασιά, κόκκινα, λευκά και ροζέ, θα ξεναγηθείτε στο οινοποιείο καθώς επίσης θα ακούστε για την αμπελουργία, τα μυστικά την οινοποίησης και την ιστορία της περιοχής!

Στο εστιατόριο του Οινοποιείου, Ierambelos, θα μπορείτε να απολαύσετε ένα υπέροχο γεύμα ή δείπνο, καθώς επίσης ο παιδότοπος θα μπορέσει να φιλοξενήσει τους μικρούς επισκέπτες του Οινοποιείου σε μια πιο οικογενειακή περίσταση.

Αναμνηστικά δώρα θα είναι επίσης διαθέσιμα σε μια μοναδική εμπειρία για κάθε εταιρεία και τμήμα προσωπικού, μικρό ή μεγάλο.


Πληροφορίες και Κράτησεις ☎ 22515515 , 99299990

Περισσότερες Ενημερώσεις×