Ζεστή σπιτική σούπα δίπλα από το τζάκι στην ταβέρνα Ο Ποταμός της Μηλίτσας

Μια εκδρομή που οδηγεί μέσα από τις καταπράσινες ομορφιές του χωριού Καμπί στον Φαρμακά και τα στενά του δρομάκια, καταλήγει στην ταβέρνα Ο Ποταμός της Μηλίτσας, που περιβάλει ένα ειδυλλιακό σκηνικό!

Εδώ θα γνωρίσεις την εγκάρδια φιλοξενία και μία ζεστή εξυπηρέτηση που θα σε κερδίσει αμέσως.  Στο μενού θα συναντήσεις αποκλειστικά παραδοσιακές επιλογές της κυπριακής κουζίνας, από σχάρα, κατσαρόλα και τον παραδοσιακό ξυλόφουρνο. Τα περισσότερα εδώ φτιάχνονται στο χέρι, από τα χέρια της Μηλίτσας, ενώ οι πλείστες των πρώτων υλών είναι παραγωγής του ίδιου του εστιατορίου.

Κατά τις χειμερινές ημέρες, μπορείς να απολαύσεις ζεστή σπιτική σούπα, που αποτελεί μία ξεχωριστή επιλογή για να ξεκινήσεις το γεύμα σου, Μεσημέρι και Βράδυ, δίπλα από την ζεστασιά του τζακιού.

Στην συνέχεια θα απολαύσεις ορεκτικά και κυρίως πιάτα, καθώς και τον πληθωρικό μεζέ με μερακλίδικα μεζεδάκια, και μπορείς να συνοδεύσεις από χωριάτικο κρασί ή ζιβανία, μέχρι επιλεγμένα τοπικά κρασιά και μπύρες.

Η ταβέρνα Ο Ποταμός της Μηλίτσας είναι ανοικτή κατόπιν κράτησης από Πέμπτη – Κυριακή, Μεσημέρι και Βράδυ, καθώς επίσης και οποιοδήποτε Μεσημέρι και Βράδυ κατόπιν συνεννόησης.


Απαραίτητη η Κράτηση
Πληροφορίες & Κρατήσεις ☎ 22643315 , 99541498

 

Περισσότερες Ενημερώσεις×