4ήμερο γαστρονομικής πανδαισίας για όλη την οικογένεια στο εστιατόριο Ierambelos και για την αργία της 1ης Μαΐου

Το εστιατόριο Ierambelos ανοικτό και το 4ήμερο, από την Παρασκευή 28.04 έως την Δευτέρα 01.05, με υπέροχες a la carte προτάσεις Μεσημέρι και Βράδυ (σε συνεχόμενο ωράριο), και ένα πλούσιο Μεσημεριανό Buffet Κυριακή και Δευτέρα (31.04 – 01.05), σε ένα υπέροχο πρόγραμμα γαστρονομικής πανδαισίας για όλη την οικογένεια! και γευσιγνωσίας τοπικών κρασιών.

Με απολαυστικές επιλογές από ζουμερά Steaks, Κρεατικά, Ψαρικά και Θαλασσινά, καθώς και νόστιμες παραδοσιακές προτάσεις, θα υποδεχτεί εσάς, την οικογένεια και τους φίλους σας στην καλοφτιαγμένη ατμόσφαιρα του, Μεσημέρι και Βράδυ (σε συνεχόμενο ωράριο) σε μία υπέροχη πρόταση για εκδρομή που περιλαμβάνει ξενάγηση στο Οινοποιείο του εστιατορίου, γευσιγνωσία βραβευμένων κρασιών και παιχνίδια στον παιδότοπο για τους μικρούς επισκέπτες του εστιατορίου!

Πλούσιες επίσης Brunch & Breakfast προτάσεις που περιλαμβάνουν τοπικά παραδοσιακά προϊόντα, (χαλούμι, λούντζα, λουκάνικα), καφέδες και χυμούς μέχρι sparkling wine και κρασί από ρόδι, θα είναι επίσης διαθέσιμες Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή (κατόπιν κράτησης) σε μία ξεχωριστή νόστιμη εμπειρία.


Πληροφορίες & Κρατήσεις ☎ 22515515 , 99299990

Περισσότερες Ενημερώσεις×