Το Οινοποιείο Santa Irene Winery και το εστιατόριο Ierambelos φιλοξενούν προσωπικές εκδηλώσεις από βαπτίσεις μέχρι μικρούς γάμους

Σε ένα φανταστικό σκηνικό, περιτριγυρισμένο από τις ομορφιές της ορεινής περιοχής,  δεσπόζοντας σε ένα ύψωμα στο χωριό Φαρμακά με θέα όλη την ορεινή περιοχή, το οινοποιείο Santa Irene Winery και το δημιουργικό εστιατόριο Ιεράμπελος, δημιουργούν μία μοναδική ατμόσφαιρα για την φιλοξενία και των δικών σου προσωπικών γεγονότων. Στον ποικιλόμορφο χώρο του, που συνδυάζει αριστοτεχνικά ένα γευστικό εστιατόριο αλλά και ένα οινοποιείο, στον υπόγειο του πάτωμα, αποτελεί από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του μία καταπληκτική επιλογή εξόρμησης για τους λάτρεις του φαγητού και φιλοξενίας ξεχωριστών εκδηλώσεων.

Το Οινοποιείο Santa Irene Winery και το εστιατόριο Ιεράμπελος υποδέχονται ποικιλία εκδηλώσεων, προσωπικών και επαγγελματικών, όπως γενέθλια πάρτι για μικρούς και μεγάλους, πάρτι αφυπηρετήσεων, βαπτίσεις, αλλά και μικρούς γάμους μέχρι 400 ατόμων, καθώς επίσης και επαγγελματικές παρουσιάσεις.

Το οινοποιείο αλλά και ο παιδότοπος που βρίσκονται στον πέριξ χώρο του εστιατορίου, προσθέτουν στην όποια σου εκδήλωση δημιουργώντας ενασχόληση για μικρούς και μεγάλους.


Πληροφορίες στα τηλέφωνα ☎ 22515515 , 99299990

Περισσότερες Ενημερώσεις×