Το εστιατόριο Ιεράμπελος περιμένει εσάς και την οικογένειά σας στο πανήγυρι της Αγίας Ειρήνης στον Φαρμακά

Η γιορτή της Αγίας Ειρήνης στις 05 Μαΐου φέρνει στην περιοχή του Φαρμακά αυτή την βδομάδα το γνωστό πανηγύρι και το εστιατόριο Ιεράμπελος θα βρίσκεται ανοικτό Πέμπτη βράδυ, Παρασκευή και Σάββατο Μεσημέρι και Βράδυ, σερβίροντας τις ξεχωριστές δημιουργικές του επιλογές για τους φίλους και την οικογένεια αλλά και την Κυριακή Μεσημέρι με πλούσιο Buffet παραδοσιακών και δημιουργικών Fusion επιλογών! σε ένα υπέροχο πρόγραμμα γαστρονομικής πανδαισίας για όλη την οικογένεια! και γευσιγνωσίας τοπικών κρασιών.

Απολαυστικές επιλογές από ζουμερά Steaks, Κρεατικά, Ψαρικά και Θαλασσινά, καθώς και νόστιμες παραδοσιακές προτάσεις, θα περιμένουν εσάς, την οικογένεια και τους φίλους σας στην καλοφτιαγμένη ατμόσφαιρα του, Μεσημέρι και Βράδυ (σε συνεχόμενο ωράριο) σε μία υπέροχη πρόταση για εκδρομή που περιλαμβάνει ξενάγηση στο Οινοποιείο του εστιατορίου, γευσιγνωσία βραβευμένων κρασιών και παιχνίδια στον παιδότοπο για τους μικρούς επισκέπτες του εστιατορίου!

Πλούσιες επίσης Brunch & Breakfast προτάσεις που περιλαμβάνουν τοπικά παραδοσιακά προϊόντα, (χαλούμι, λούντζα, λουκάνικα), καφέδες και χυμούς μέχρι sparkling wine και κρασί από ρόδι, θα είναι επίσης διαθέσιμες Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή (κατόπιν κράτησης) σε μία ξεχωριστή νόστιμη εμπειρία.


Πληροφορίες & Κρατήσεις ☎ 22515515 , 99299990

Περισσότερες Ενημερώσεις×